Onderhoud van uw wagen

Het is van groot belang om uw auto, jong of oud, regelmatig te laten onderhouden. Hierdoor worden fouten op tijd herkend en verholpen. Zo rijdt u altijd met een voertuig dat in perfecte staat is rond. Dat kan tenslotte een hoop reparaties, pech en kosten schelen. Bij Garage Motorsport kunt u terecht voor zowel een klein als groot onderhoud.

Bij het onderhouden van voertuigen staat een goede controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk hierbij aan de remmen en mogelijke foutmeldingen aan de airbags. Ook controleert ons team of de motor nog goed loopt.

Bij een klein onderhoud wordt onder andere gekeken naar de remmen, het oliepeil, de koelvloeistof, de batterij en de olie. Tevens wordt de olie ververst en wordt de oliefilter vervangen indien nodig. Bij een groot onderhoud controleren de specialisten nog meer: de uitlaat, schokdempers, luchtfilter en bougies.

Professionele herstellingen voor elk automerk

Bijna alles kan hersteld worden bij Garage Motorsport. Heeft u (haar)krassen, deuken, vlekken, steenslag of andere kleine beschadigingen aan uw wagen? Dat vinden we erg vervelend voor u, daarom helpen we graag om het zo snel mogelijk op te lossen.

Ook voor schade of veroudering van onderdelen kunt u bij Motorsport terecht. Geen enkel probleem is te hoog gegrepen. Door de aanwezige vakkennis en gereedschappen weet u zeker dat al uw herstellingen deskundig en zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Onderhoud & herstellingen

Neem contact met ons op
voor uw onderhoud of
voor het herstellen van uw auto.