Herstellingen & Onderhoud

Bij Garage Motorsport kunt u terecht voor zowel professionele herstellingen van alle automerken alsook controle en onderhoud voor personenwagens en bedrijfswagens.

Bij een klein onderhoud wordt gekeken naar de remmen, het oliepeil, de koelvloeistof, de batterij en de olie. Tevens wordt de olie ververst en wordt de oliefilter vervangen.

Een groot onderhoud omvat meestal het vervangen van de luchtfilter en bougies én het controleren van de uitlaat, schokdempers en banden.

Chiptuning

Befaamd voor onze chiptuning, of het nu extra performance is of wat minder brandstofverbruik. Onze specialisten zijn in het bezit van de juiste kennis en technieken om uw autoprestaties te verbeteren. Wij geven graag advies op maat.

Autokeuring op z-platen

Heeft u zelf geen tijd om naar de autokeuring te gaan?

Wij keuren en herkeuren uw wagen voor u op garageplaten bij een van de erkende keuringsstations.

Airco bijvullen

Een airco in uw auto heeft meerdere toepassingen. Het zorgt niet alleen voor de verkoeling van uw wagen tijdens warme zomerdagen, maar het is ook belangrijk voor een optimale luchtkwaliteit.

Daarnaast vermijdt u door een regelmatige onderhoud van uw airco een verhoging in verbruik en nare geurtjes in uw interieur.

Takelservice 24/7

Contacteer ons gerust bij autopech, depannage of een verkeersongeval. Met onze takeldienst staan onze specialisten van Garage Motorsport 24/7 voor u klaar voor de vlotte pechverhelping en het veilige transport van uw wagen. Wij staan ter uw beschikking.

Interesse in een of meerdere van onze diensten?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Bel ons op: +324 84 20 98 15

of

Stuur ons een bericht facebook
Stuur ons een bericht whatsapp